De oudere generatie heeft kennis, de jongere generatie heeft energie en de toekomst.

De AGF Kennisclub richt zich op het verdiepen van kennis, en het verbinden van de nieuwe generatie medewerkers met de ervaren mensen die de Nederlands AGF sector tot wereldspeler van formaat gemaakt hebben.

Wij zien veel nut in het delen van kennis in disciplines en onderwerpen die wellicht niet op dit moment in de mainstream van AGF zitten, maar die wel op termijn een cruciale rol in onze branche zullen gaan spelen. Denk aan data science, artificial intelligence, digitale communicatie, circulaire verpakking en duurzaamheid in alle facetten.

VERBREED JE JE KENNIS EN KOM IN ACTIE!

WIJ STIMULEREN INDIVIDUEN EN ONDERNEMINGEN OM BREED EN DIEP OP ONDERZOEK UIT TE GAAN EN KENNIS OP TE DOEN VAN VERSCHILLENDE INTERESSANTE EN WAARDEVOLLE ONDERWERPEN.

De wereld verandert in razend tempo!

Blootstelling aan innovatieve en vernieuwende manieren van denken en doen helpt mee in het teweegbrengen van verandering en vernieuwing.

DOE JIJ OOK MEE?

DE AGF KENNISCLUB WIL (JONGE) MEDEWERKERS CONTINU PRIKKELEN MET UITDAGINGEN EN NIEUWE CONCEPTEN.

VERNIEUWEND. VERRASSEND.

Wij nodigen minimaal ieder kwartaal een dynamische spreker uit om een interessant onderwerp naar het discussiepodium te brengen. Ook regelen wij studiebezoeken op basis van ‘gluren bij de buren’: in andere branches gaan kijken hoe men uitdagingen aangaat en nieuwe strategieen implementeert.

NIETS DOEN IS GEEN OPTIE!

IMMERSED IS COMMITTED TO SUSTAINABILITY IN ALL ASPECTS OF LIFE.

This includes transferring our legacy of knowledge to the new generations of fresh produce champions, and bringing new topics to the discussion forum.

LATEST TOPIC:

A KNOWLEDGE SESSION ON DATA SCIENCE AND BIG DATA, AND ITS APPLICATION IN THE AGF SECTOR.

VIEW HERE

DE TOEKOMST WACHT OP NIEMAND

MELD JE NU AAN!

LET’S CONNECT!

IMMERSED CREËERT BRUISENDE OPLOSSINGEN DIE RESULTATEN BRENGEN.

Praktische strategieën voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Krachtige communicatie om jouw profiel in de markt te versterken. Betaalbaar en ongecompliceerd. Zo werkt adviseur duurzaamheid Immersed.

BUILDING SUSTAINABLE BRANDS

e: nic@njimmersed.nl
t: +31 (0)654 906 742