De noodzaak voor iedere onderneming om actie te ondernemen op het gebied van duurzaamheid is nog nooit zo groot geweest als nu.

Maar ‘Doing the right thing’ vereist echter meer dan alleen goede bedoelingen en toewijding. Het vereist ook een degelijke kennis van de mogelijkheden die MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) biedt, en óók de vaardigheid om hier overtuigend en gericht over te communiceren.

DUURZAAMHEIDSADVISEUR IMMERSED HELPT U HIER GRAAG BIJ!

IMMERSED STAAT KRACHTIG IN HAAR SCHOENEN IN HET CREËREN VAN PRAKTISCHE EN EFFECTIEVE STRATEGIEËN EN ACTIEPLANNEN OP HET GEBIED VAN DUURZAAMHEID, COMMUNICATIE EN MARKETING.

Praktische duurzaamheid

Een duidelijke en praktische duurzaamheidsstrategie kan uitstekend bijdragen aan het veiligstellen van de toekomst van elk bedrijf.
Samen met ondernemers creëert adviseur duurzaamheid Immersed doelgerichte, no-nonsense strategieën die bedrijven duurzamer en meer toekomstbestendig maken én echt commerciële waarde toevoegen. Vervolgens ondersteunen wij u om intern en extern duidelijk te communiceren over hoe uw onderneming een bijdragen maakt aan een meer duurzame wereld.

EN DAT BRENGT NIEUWE KANSEN EN KLANTEN!

ONZE FOCUS

Betrokken en actief advies geven over de voordelen van duurzaamheid in uw bedrijf.

Het begeleiden van uw onderneming om een krachtige marktpositie in te nemen.

Sterke communicatie inzetten om uw profiel in de markt te maximaliseren.

CREATIVITEIT IN COMMUNICATIE

Een succesvolle (duurzame) strategie vraagt om om inspirerende boodschappen die werkelijk verandering teweeg brengen en klanten aantrekken. Immersed ontwikkelt ongecompliceerde, inspirerende, creatieve en betaalbare oplossingen hiervoor.

  • Effectieve communicatiestrategie
  • Praktische communicatie-instrumenten
  • Persberichten en mediadiensten
  • Verbeeldingsrijke websites
  • Presentaties en brochures

BRANDING: DE BESTE (VERS)MERKEN KOMEN VAN IMMERSED!

DIE BESTE MERKEN, WEBSITES, VERPAKKINGEN EN CONCEPTEN

KOMEN VAN IMMERSED!

WEBSITES

VERPAKKINGEN

MERKEN

COMMUNICATION

LET’S CONNECT!

IMMERSED CREËERT BRUISENDE OPLOSSINGEN DIE RESULTATEN BRENGEN.

Praktische strategieën voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Krachtige communicatie om jouw profiel in de markt te versterken. Betaalbaar en ongecompliceerd. Zo werkt adviseur duurzaamheid Immersed.

BUILDING SUSTAINABLE BRANDS

e: nic@njimmersed.nl
t: +31 (0)654 906 742