THE FREE SPIRIT
OF AFRICA

INVESTEER IN
DE TOEKOMST
VAN GEZOND DRINKEN!

SELATI IS EEN DUURZAME EN UNIEKE PRODUCENT DAT ZICH FOCUST OP DE ALCOHOLVRIJE MARKT, EEN SEGMENT DAT WERELDWIJD EXPLOSIEF GROEIT.

Door de diverse smaakprofielen van Selati, welke zijn samengesteld op basis van ingrediĆ«nten waaronder fruit, kruiden, bloemen, planten en specerijen die groeien in en rondom het Krugerpark in Zuid-Afrika, inspireert Selati haar consumenten met spannende smaak-safari’s, op een gezondere en duurzamere manier.

UBUNTU

IK BEN OMDAT WIJ ZIJN

fill in your email and
“JOIN THE JOURNEY”

  DE ULTIEME
  SMAAKSAFARI

  PROEF DE VRIJE GEEST VAN AFRIKA, ERVAAR DE KRACHT EN DE DIEPTE VAN SELATI.

  Van de oevers van de Ga-Selati rivier naar de machtige Afrikaanse Savanne en verder. Geniet van de geuren en smaken van Afrika’s karakteristieke natuurlijke kruiden, vruchten, bloemen en botanicals – meesterlijk gedistilleerd tot een elixer voor alle zintuigen. En een genot voor elke ziel.

  VERANKERD IN
  DUURZAAMHEID

  We zetten de non-alcoholische drankenindustrie op zijn kop door te werken met ingrediënten geïnspireerd op het iconische Krugerpark in Zuid-Afrika. Als het allereerste merk in deze markt dat volledig geworteld is in duurzaamheid, is onze belangrijkste drijfveer om de zintuiglijke ervaringen van het natuurreservaat vast te leggen in een alcoholvrije spirit met een unieke branding.

  De mensen, het eten, de natuur en de zintuiglijke ervaringen van Kruger inspireerden ons team om Selati te creëren. We hebben twee jaar lang gewerkt aan een verbazingwekkende collectie. Als dank voor het waardevolle geschenk van de Afrikaanse bush, heeft ons team zich gecommitteerd om het Krugerpark financieel te ondersteunen en zo ervoor te zorgen dat dit prachtige erfgoed behouden blijft voor toekomstige generaties.

  HOE HET BEGON

  Op het moment dat Nic Jooste voor het eerst in het Krugerpark landde, gebeurde het. De uitgestrekte, onaangetaste savanne, de adembenemende zonsopgang en ondergang die plaats maakten voor een prachtige Melkweg aan de kristalheldere nachtelijke hemel, en de explosie van geuren en geluiden van het ongetemde bushveld, creëerden een band die hij nooit eerder had gevoeld. Hij was thuis.

   

  Nic werd direct geconfronteerd met de duistere kant van natuurbescherming – het illegaal doden en stropen van beschermde dieren. Hij besloot actie te ondernemen door in samenwerking met parkwachters een consumentenmerk te creëren, geïnspireerd op de flora en smaken van het Krugerpark. Het resultaat was Selati, een unieke combinatie van smaak, innovatie, duurzaamheid en creativiteit die de perfecte symfonie van aroma’s, kleuren, smaken en de onmiskenbare essentie van de Zuid-Afrikaanse “Ubuntu”-levenslust belichaamt.

  WAAROM
  MEDE-EIGENAAR
  WORDEN?

  Sinds de start van het bedrijf in 2021 zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van het Afrikaans gebaseerde merk met een assortiment aan producten die de taal en het gedrag van de Selati Alcohol Free Spirited, inmiddels in meer dan 10 landen, laat spreken. Inmiddels hebben wij onze afzetkanalen én productie versterkt en werken we samen met de beste en grootste sterren in de wereld van Cocktailbars & Retail. Inmiddels is Selati bekend in Canada, VS, Engeland, Nederland, België, Dubai, Egypte, Thailand, Vietnam Japan en China.

  WORD ONDERDEEL VAN ONZE REVOLUTIE, WORD MEDE-EIGENAAR VAN SELATI EN GROEI MEE IN ONS DUURZAME ZUID-AFRIKAANSE AVONTUUR.